Η Φωτεινή Αθερίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τις τελευταίες ώρες κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. Η αγαπημένη ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον Θοδωρή, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει τον μικρό του αδελφό.
Την χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της. «Γέννησε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε χθες πολύ αργά. Να είναι γεροί και καλότυχοι όλοι και να είναι πάντα στο φως. Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις ότι πήγαν όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.