Μενού
alexandra-shipp
Alexandra Shipp | @alexandrashipppp
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Alexandra Shipp, γνωστή από τον ρόλο της Storm στις ταινίες X-Men: Apocalypse και Dark Phoenix, αποκάλυψε στους φαν της μέσω Instagram ότι πάσχει από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή, εξηγώντας μέσω βίντεο τα συναισθήματα που νιώθει και λέγοντας πως τα αντιμετωπίζει «με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής και θεραπείας».

«Το να είσαι διπολικός δεν είναι εύκολο. Αυτή η φωνή μπορεί να είναι δυνατή. Μου λέει να βλάψω τον εαυτό μου. Αναβοσβήνει εικόνες με διάφορους τρόπους για να το κάνω. Μπορεί να είναι εκκωφαντική. Αυτή τη στιγμή (στα γυρίσματα του X-Men: Dark Phoenix), πάλευα με την αξία μου. Ένιωθα ανάξια, όχι αρκετή και μόνη. 

Εκπαιδεύτηκα για να γίνω η καλύτερη #Storm που θα μπορούσα να γίνω και μου έλεγαν συνεχώς ότι δεν είμαι αρκετή. Ως μαύρη γυναίκα στο Χόλιγουντ, με συγκρίνουν συνεχώς και με αναγκάζουν να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους. Είναι ταπεινωτικό και μπορεί να με βλάψει. Έτσι υπέφερα στη σιωπή. Μούδιασα... Απομονώθηκα. Έκανα και εγώ σκέψεις που μου έλεγαν ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς εμένα...», είπε χαρακτηριστικά η Alexandra Shipp. Η επιλογή της να μιλήσει τώρα για αυτό το θέμα ίσως να μην είναι τυχαία αφού ο Μάιος είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία.

Μάλιστα, η ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους θαυμαστές της μπορεί να βιώνουν το ίδιο με εκείνη, λέγοντας: «Κοιτάζω πίσω σε στιγμές, όπως αυτή, όπου θα έπρεπε να είμαι στο υψηλότερο σημείο μου, και βλέπω μόνο το χαμηλότερο. Δεν θα έπρεπε να υποφέρω, αλλά το επέλεξα γιατί πίστευα ότι κανείς δεν θα νοιαζόταν ή δεν θα το προσέξει. Δεν θέλω να επιβαρύνω κανέναν. Αλλά δεν είμαστε φορτία, είμαστε φάροι. Είμαστε το φως στην άκρη του τούνελ. Είμαστε υπέροχοι. Μην περιμένετε την ευτυχία, τρέξτε προς αυτήν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.