Μενού
johnny-depp
Johnny Depp | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ο Τζόνι Ντεπ έδωσε το «παρών» στο Φεστιβάλ των Καννών και έστρεψε τα βλέμματα πάνω του, αλλά όχι τόσο χάρη στη νέα του ταινία, «Jeanne Du Barry» - η οποία έκανε πρεμιέρα κατά την Τελετή Έναρξης την περασμένη Τρίτη (16/5) - όσο στην οδοντοστοιχία του. 

Έναν χρόνο τώρα μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο σταρ του Χόλιγουντ κράτησε χαμηλό προφίλ και σύμφωνα με το Yahoo!News, έχει φύγει από τις ΗΠΑ και ζει στο κτήμα του στο Σόμερσετ στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Στη νέα του ταινία ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ’, αλλά τα σχόλια του κοινού και των κριτικών μάλλον έχουν επικεντρωθεί στην οδοντοστοιχία του Τζόνι Ντεπ παρά στην ερμηνεία του. 

«Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στα social media

«Τα δόντια του Τζόνι Ντεπ κυριολεκτικά σαπίζουν», σχολίασε ένας θαυμαστής στο Twitter σε ανάρτηση που συνοδευόταν από δύο κοντινές λήψεις του ηθοποιού όπου φαινόταν ξεκάθαρα η οδοντοστοιχία του. 

«Γιατί πρέπει να δω από κοντά φωτογραφίες των δοντιών του Τζόνι Ντεπ παρά τη θέλησή μου;» αναρωτήθηκε ένας άλλος, ενώ δεν έλειψαν και πιο καυστικά σχόλια, όπως το ακόλουθο: «Ο Τζόνι Ντεπ μοιάζει σαν κάποιος να άρπαξε τα δόντια του και να τα έβαψε μαύρα».

«Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία με τα δόντια του Τζόνι Ντεπ στο χρονολόγιο, καταστράφηκε η διάθεσή μου. Αρκετό Twitter για σήμερα», tweetαρε ένας άλλος χρήστης.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα πιο χιουμοριστικά tweets όπως τα ακόλουθα: «Λοιπόν, τουλάχιστον έχει δεσμευτεί να μείνει πιστός στον ρόλο για την επόμενη πειρατική ταινία του» και «Αυτό θα έπρεπε να θεωρείται βακτηριακός βιολογικός πόλεμος».

Τέλος, δεν έλειψαν και οι χρήστες που προσπάθησαν να δώσουν μια λογική εξήγηση για την κατάσταση των δοντιών του Τζόνι Ντεπ  με σχόλια όπως το ακόλουθο: «Φίλε, ήταν καπνιστής για όλη την ενήλικη ζωή του, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.