Ανησυχία επικρατεί για την υγεία της Τζέιν Φόντα, γιατί η 85χρονη ηθοποιός εθεάθη σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για έξι μήνες.
Ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όπου τη μετέφεραν βοηθοί στο αμαξίδιο. Μάλιστα, η ίδια φορούσε γυαλιά ηλίου και μαύρη μάσκα για τον κορονοϊό, αναφέρει η pagesix.com.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως αρκετοί ανησυχούν, ειδικά από τη στιγμή που πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στις Κάννες και φαινόταν να ήταν καλά.
Μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις όταν πέταξε το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα στο κεφάλι της νικήτριας, επειδή η δεύτερη ξέχασε να το παραλάβει, καθώς απομακρύνονταν από το βάθρο μετά την ομιλία της.
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.