Μενού
Tom Holland
Tom Holland | ΑΠΕ - ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Ο Τομ Χόλαντ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανακοίνωσε πως έχει σκοπό να κάνει διάλειμμα από την ηθοποιία για τουλάχιστον έναν χρόνο. Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά του Apple TV+ «The Crowded Room».

Η σειρά διαδραματίζεται στο 1979 με τον ηθοποιό να υποδύεται τον Danny Sullivan που συνελήφθη μετά από την εμπλοκή του σε επίθεση με όπλα στο κέντρο του Rockefeller. Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα με εγκλήματα του Billy Milligan, ο οποίος είχε διαγνωστεί με διασχιστική διαταραχή ταυτότητας. 

Στη συνέντευξη του είπε πως το γύρισμα της σειράς ήταν πολύ δύσκολο. Συμμετείχε και ως σκηνοθέτης με αποτέλεσμα πέρα των πολύωρων και μέρα παρά μέρα γυρισμάτων που έκανε δεχόταν επιπλέον, πίεση από την πλευρά της σκηνοθεσίας. 

Παρόλο που έχει συνηθίσει να δουλεύει σκληρά είπε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ένιωσε την ανάγκη να φύγει και έλειψε για μια εβδομάδα στο Μεξικό. Οι δυσκολίες της σειράς τον οδήγησαν στην απόφαση να πάρει έναν χρόνο απόσταση από την ηθοποιία και να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του.

Ακόμα είπε πως ήθελε να ξυρίσει τα μαλλιά του γιατί ένιωθε τον χαρακτήρα της σειράς μέσα του. «Δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τομ Χόλαντ, ωστόσο, δήλωσε πως η εμπειρία αυτή τον βοήθησε πολύ και στη δική του ψυχολογική κατάσταση ώστε να στραφεί περισσότερο στην ψυχική του υγεία. Πρόσθεσε επίσης πως είναι νηφάλιος για έναν χρόνο και τέσσερις μήνες και ότι ανυπομονεί να δει το αποτέλεσμα της σειράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.