Μενού
vana-barba
Βάνα Μπάρμπα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε την Παρασκευή (9/6) στο πλατό της εκπομπής «T-Live» και μεταξύ όσων συζήτησε με την Τατιάνα Στεφανίδου ήταν και το πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της για το οποίο μέχρι στιγμής η γνωστή ηθοποιός αποφεύγει να μιλάει δημόσια πέρα από κάποιες σύντομες αναφορές.

«Το βασικό κίνητρο για να συνεχίζω είναι τα παιδιά μας. Όταν είσαι μητέρα, το βασικό κίνητρο επιβίωσης το δικό σου είναι το να βλέπεις ότι αυτό που είναι η συνέχειά σου σε έχει ανάγκη, σε χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γερός, δυνατός και ψυχικά υγιής», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Πέρασα ένα θέμα υγείας, το οποίο πάει πάρα πολύ καλά. Να πούμε σε όλον τον κόσμο που περνάει άσχημες στιγμές ότι ένα μεγάλο δεκανίκι είναι η πίστη πάντα και ένα άλλο η σωστή πρόληψη στα θέματα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Νομίζω ότι όλα αυτά τα 13 χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε σημείο που δεν αντέχει άλλο. Όλα αυτά βγαίνουν, το σώμα είναι ο ναός της ψυχής. Οπότε βλέπεις, ξαφνικά σκάνε», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. 

Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το εάν κατά καιρούς έχει νιώσει την ανάγκη να ακουμπήσει σε έναν σύντροφο, εκείνη απάντησε: 

«Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές. Δύσκολη η καλογερική. Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Όταν είναι κάτι επιλογή σου, πρέπει να το στηρίξεις. Δεν με κατατρώει, όχι».

«Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Δεν γκρινιάζω… Πώς να είσαι μόνη σου, όταν έχεις ένα παιδί; Κι όταν έχεις την οικογένειά σου; Η αγάπη του παιδιού είναι πάντα εκεί. Δεν μπορώ να αφεθώ. Μπορεί να πέσεις λίγο, αλλά αμέσως μετά πρέπει να ξανασηκωθείς. Αν δεν ξανασηκωθείς, μπορεί και να μην σηκωθείς ποτέ», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους μπορεί να νιώθουν ότι «λυγίζουν» από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.