Μενού
kostas-tsouros
Κώστας Τσουρός | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Pride, αλλά και τα σενάρια που ακούγονται και αφορούν το τηλεοπτικό του μέλλον. 

Υπενθυμίζεται ότι η φημολογία του τελευταίου διαστήματος θέλει τον Κώστα Τσουρό να μην συνεχίζει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». 

«Ακούω πράγματα να λέγονται για μένα και μόνο ένας συνάδελφος με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι ισχύει. Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Καταλαβαίνω πως λόγω της δουλειάς μας, θα βάλουμε και λίγη σάλτσα παραπάνω, αλλά όσα ακούγονται να έχουν βάση. Διαβάζω δημοσιεύματα για εμένα που σκέφτομαι… που τα σκέφτηκαν; Είναι αβέβαια τα πράγματα ακόμα. Δεν είναι νωρίς, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό να πούμε για του χρόνου. Δεν ξέρω εάν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή, δεν είναι τίποτα οριστικό. Το θέμα δεν αφορά τον κόσμο, αλλά εμένα και το κανάλι», δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει δική του εκπομπή κάποια στιγμή χωρίς αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό.

«Και στο παρελθόν μου είχε γίνει πρόταση για παρουσίαση, αλλά έγιναν κάποιες καραμπόλες, άλλαξαν τα πράγματα. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό, όμως. Το θέμα είναι να κάνω κάτι που μου αρέσει. Ακόμα και εάν συμμετέχω σε μία εκπομπή, δεν είναι αυτοσκοπός μου η παρουσίαση. Αν είναι να έρθει κάποια πρόταση, καλώς να έρθει. Εάν όχι, ας προσπεράσει. Δεν θα έκανα μόνο τηλεπαιχνίδι, αυτό που θα κάνω θέλω να έχει δημοσιογραφική υπόσταση. Δεν θα έβλεπα αρνητικά την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός. 

Tο σχόλιο για το Pride και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα 

Στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε τόσο στο Pride όσο και στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν νομίζω πως ο Γιώργος Λιάγκας είπε κάτι κακό για το Pride. Μίλησε για μία συγκεκριμένη εικόνα, η οποία είναι θέμα αισθητικής. Νομίζω κανείς δεν είναι ενάντια ούτε στο Pride ούτε στους ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έχουμε εκσυγχρονιστεί. Ακόμη και όσοι παλαιότερα ήταν κάπως πιο επιφυλακτικοί, έχουν εκσυγχρονιστεί και καταλάβει πως είμαστε όλοι ίδιοι και δεν υπάρχουν διακρίσεις είτε έχει να κάνει με φύλο, χρώμα ή το οτιδήποτε. 

Επειδή ένα κομμάτι της κοινωνίας παραμένει συντηρητικό, θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο η εικόνα που προβάλλεται από το Pride, όσων επιλέγουν να ντύνονται φανταχτερά. Σε ένα συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας αν του δείχνεις την εικόνα του Pride, αυτομάτως το στρέφεις εναντίον αυτών των ανθρώπων και δεν το βοηθάς να το κατανοήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA