Μενού
aliagas
Νίκος Αλιάγας | Alpha/ Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν αυτός που τα... άκουσε για την ήττα της Ελλάδας από τη Γαλλία. Η κάμερα έπιασε τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή να χειροκροτεί το γκολ που πέτυχε με πέναλτι ο Κιλιάν Εμπαπέ και έκρινε την τύχη της αναμέτρησης και πολλοί χρήστες του Twitter ξέσπασαν εκεί τα νεύρα που είχαν από την ήττα.

Ο γεννημένος στο Παρίσι, Ελληνογάλλος παρουσιαστής «συνελήφθη» από την κάμερα όχι να πανηγυρίζει αλλά να χειροκροτεί το γκολ της Γαλλίας. Αυτό, βέβαια, μικρή σημασία έχει για τους Έλληνες χρήστες οι οποίοι κάπου έπρεπε να ξεσπάσουν μετά τα «εγκληματικά» λάθη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου που, ουσιαστικά, καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Αλιάγας «άκουσε» τα εξ' αμάξης και στο μέλλον θα το... ξανασκεφτεί πολύ αν θα χειροκροτήσει για κάποιο γκολ που θα πετύχει η Γαλλία. Εκτός και αν οι χρήστες του ελληνικού Twitter του επιτρέψουν να χειροκροτεί τα γκολ της εθνικής ομάδας της χώρας όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα... τον ενημερώσουμε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA