Μενού
foyreira
Ελένη Φουρέιρα | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Δεν... έκατσε καλά στους εκκλησιαστικούς κύκλους το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα καθώς μέσα αναφέρεται το «Πάτερ Ημών».

Ειδικότερα, αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε πιστούς και ιερείς το τραγούδι της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα από τα Mad Video Music Awards, καθώς γίνεται αναφορά του «Πάτερ Ημών» στους στίχους της, σε μία κίνηση που θυμίζει... άλλες εποχές.

Μάλιστα, ο εκδότης της ιστοσελίδας ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, μίλησε για το εν λόγω τραγούδι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, «είναι ντροπή να βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το Πάτερ Ημών», με την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της, να έχουν αντίθετη άποψη και να μην κρύβουν την έκπληξή τους με αυτά που άκουγαν.

«Καίει όταν με κοιτάει, σίγουρα θέλει γιατρό. Έχει κόλλημα μαζί μου, θέλει να τον παντρευτώ. Έχει σημάδια από το κραγιόν, άδεια μπουκάλια από το παρελθόν, θέλει σε όλα να είναι παρών, με είδε και είπε το Πάτερ Ημών» είναι οι στίχοι του νέου τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα που «άναψαν φωτιές» στους κύκλους των θρησκόληπτων.

Ακούστε απόσπασμα από το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρείρα (μετά το 12:25)

«Είναι άλλο να υπάρχει σειρά και άλλο να λέει ένας στίχος θα σου δείξω το Πάτερ Ημών. Είναι ένας φαιδρός στίχος» ανέφερε από την πλευρά του ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Γελούσαν στο πλατό της Καινούργιου

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, όλοι στο πλατό γέλασαν και σχολίασαν πως ο στίχος δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση.

«Δεν λέω ότι είχε πρόθεση. Εγώ είπα ότι είναι κάτι φαιδρό κατ’ εμέ. Δεν είναι άξιο καν σχολιασμού. Μετά όπως είδατε βγήκε αρχιμανδρίτης οικουμενικού πατριαρχείου και είπε τα εξ αμάξης για τη γυναίκα αυτή. Όταν σου λέει ότι κάποιος θίγεται, σου λέει άσε το Θεό μας ήσυχο και ασχολήσου με τον δικό σου. Είναι άλλο πράγμα να λες με αξιοπρεπή τρόπο και άλλο να βγαίνεις με ένα μίνι και με τον Σταυρό» συνέχισε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA