Μενού
Χρύσα Ρώπα
Χρύσα Ρώπα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε την Πέμπτη (29/6) στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο θέμα του διαζυγίου της από τον Θανάση Λάλα, ζητώντας - μεταξύ άλλων - να μην αναφέρεται πλέον δημόσια το όνομά του και τονίζοντας ότι το ζητάει πλέον από όλες τις εκπομπές.

«Νομίζω δεν έθιξα κανέναν. Δεν έβρισα, δεν υποτίμησα κάποιον, απλώς μου έκανε εντύπωση. Είπα και έχει τύχει σε εκπομπές που πάω ως καλεσμένη να λέω να μην αναφέρουμε τον Λάλα. Εγώ το ζητάω.

Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί. Δεν θέλω. Είδα μετά την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που έπαιζαν φωτογραφίες. Γιατί; Τι τσαμπουκάς είναι αυτός; Τι είναι αυτό; Έγινε αναφορά για τη Χρυσούλα. Για ποια Χρυσούλα μιλάμε;», ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα.

Μάλιστα, νωρίτερα η ίδια είχε αναφερθεί στο ίδιο θέμα, λέγοντας: 

«Εγώ έφτιαξα εννιά σπίτια από τον γάμο μου, το είπα και στη συνέντευξη του Λιάγκα, και έμεινα χωρίς σπίτι, γιατί είναι μάγκας ο άλλος. Έχω καταπιεί τέτοια πράγματα, εκείνη τη στιγμή με ποιον να τα βάλεις;

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στη ζωή του, όπως να γίνω πλούσια ή διάσημη. Ήθελα να κάνω θέατρο, μετά ήθελα να κάνω παιδί και μετά θέλησα να χωρίσω και δεν θέλει ο άλλος. Σου λέει: "δες τα άλλα ζευγάρια, μια χαρά ζούνε"».

«Εγώ εξαρτώμαι από το μυαλό, την ψυχή μου, είναι το μεγαλύτερο κουσούρι μου. Έκανα έναν γάμο. Όταν κατάλαβε ο πρώην σύζυγος ότι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω τον γάμο, όπως δεν υπήρχε και περίπτωση να επιστρέψω στο "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις", καλώς ή κακώς, λες μετά στον άλλο "δώσε μου κάτι από την περιουσία", δεν υπάρχει…

Εγώ δεν είχα και καμία εξουσία. Σιχαίνομαι την εξουσία, δεν έψαξα ποτέ πελατάκια. Τα λέω αυτά με αφορμή το περιστατικό, ρε παιδιά, τι δεν καταλάβαμε; Δεν θέλω να μιλήσω. Στην αρχή είναι ο φόβος, πού θα μιλήσεις;», αναρωτήθηκε η Χρύσα Ρώπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.