Η Αγγελική Ηλιάδη πήρε θέση υπέρ του Άρη Σερβετάλη στο θέμα των αμβλώσεων, σημειώνοντας σε ανάρτησή της στο Instagram ότι συμφωνεί μαζί του.
Η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε ένα απόσπασμα από την ανάρτηση του ηθοποιού για τις αμβλώσεις και σημείωσε πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία» από την άμβλωση.
«Ας μη τα ισοπεδώσουμε όλα πια σε αυτή τη ζωή.. ας “φοβόμαστε” λίγο τον Θεό, αφού δεν τον σεβόμαστε. Καλό θα μας κάνει. Πολύ σωστά τα λέει ο κ. Σερβετάλης. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα έμβρυα είναι ψυχές, που καταδικάζονται πριν καλά καλά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν γιατί κάποιος δεν ήξερε τι έκανε, πως το έκανε, γιατί το έκανε» σημειώνει στην ανάρτησή της.

«Αν θέλουμε να υπεκφεύγουμε, να αρνούμαστε την πραγματικότητα, να τα ωραιοποιούμε και να δικαιολογηθούμε, είναι άλλο καπέλο αυτό. Την αλήθεια όμως την ξέρουμε όλοι. Μόνο κάποιος που δεν πιστεύει στον Θεό μας μπορεί να έχει αντίθετη άποψη. Ως γυναίκα λοιπόν, και ως μάνα σας λέω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.