Μενού
Ο επαγγελματίας κυνηγός θησαυρών
Ο επαγγελματίας κυνηγός θησαυρών | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ένας full-time κυνηγός θησαυρών με τύχη «βουνό» έκανε περιουσία από το πουθενά, όταν μέσα σε αποθήκη που αγόρασε για μόλις 400 ευρώ, ανακάλυψε ρούχα και παπούτσια επώνυμων σχεδιαστών, που του επέστρεψαν χιλιάδες σε κέρδη.

Όπως γράφει η Sun, ο 37χρονος Wade Venture, αγόρασε αυτή τη μονάδα αποθήκευσης σε δημοπρασία, χωρίς να έχει ιδέα τι περιείχε. Όταν όμως την ξεκλείδωσε και άρχισε να ψαχουλεύει, ανακάλυψε πανάκριβα κομμάτια, κυρίως παπούτσια, γνωστών οίκων όπως η Gucci και η Coach

Ο Wade ισχυρίστηκε πως τα περισσότερα από 400 ζευγάρια και ενδύματα αξίζουν περίπου 60.000 ευρώ, τα οποία φυσικά θα επιχειρήσει να πουλήσει στο σύνολό τους. «Είναι σπάνιο να βρεις μια τέτοια αποθήκη, συχνά βρίσκεις μόνο οικιακά αντικείμενα ή σκουπίδια».

Επαγγελματίας κυνηγός θησαυρών

Ο Wade έχει μάλιστα κάνει μέσο βιοπορισμού την αγορά παλιών αποθηκών, παρουσιάζοντας τα ευρήματά του στο Youtube. Οι μαζικές αποθηκευτικές μονάδες δεν είναι συνηθισμένες στην Ελλάδα, αλλά σε χώρες του εξωτερικού είναι συνηθισμένο κάποιος να αγοράζει ή να νοικιάζει έναν χώρο αποθήκευσης, αν ο δικός του δεν αρκεί.

Για ποικίλους λόγους, πολλοί από αυτούς τους ιδιοκτήτες παύουν να χρειάζονται τις αποθήκες, και για να γλιτώσουν τα μεταφορικά έξοδα ή τον κόπο, τις πουλούν σε τρίτους, οι οποίοι στην ουσία «ποντάρουν» για να επωφεληθούν από τα περιεχόμενα.

Οι περισσότερες αποθήκες που ανοίγει ο Wade δεν περιέχουν κάτι αξιόλογο, και το κέρδος του προέρχεται από την «μία στις τόσες», που κρύβει ανεκτίμητες αντίκες και δυσεύρετα αγαθά.

@wadesventures

I Bought Abandoned Adidas Sportswear! 👟 Online Storage Auction! #adidas#storagewars#storageauction#liveauction

♬ original sound - wadesventures
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA