Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή τη μεγάλη φωτιά στην Αττική και μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook προέτρεψε τους πάντες να αφήσουν στην άκρη την οργή, εξηγώντας τον λόγο που πιστεύει κάτι τέτοιο.
«Καλύτερα να αφήσουμε την οργή ήσυχη. Γιατί ειδικά αυτού του είδους την οργή πρέπει να την τιμάμε όταν έρθει η ώρα. Όχι να την ξεχνάμε ακαριαία και να γινόμαστε ξανά χειροκροτητές.
Στα Τέμπη, στο Μάτι, σήμερα, όταν συμπολίτες μας, παιδιά γονείς, αδέλφια, φίλοι, χάνουν τις ζωές τους, "ξεχειλίζουμε από οργή".
Όταν κάθε χρόνο άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους και παρακολουθούμε τη χώρα μας να καίγεται, "ξεχειλίζουμε από οργή"», έγραψε αρχικά ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Ράδιο Αρβύλα».
«Όμως, διαχρονικά, όλοι οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων, είτε ακόμη κυβερνούν, είτε ζουν ανενόχλητοι τις "αξιοσέβαστες" πολιτικές ζωές τους.
Οπότε, ας την αφήσουμε την οργή ήσυχη για άλλους λαούς που την τιμάνε έμπρακτα», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.