Μενού
Άντζελα Δημητρίου
Άντζελα Δημητρίου | NDP
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου, αφού πέθανε σε ηλικία 95 ετών η μητέρα της, Ελένη, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ ζούσαν -όπως είχε δηλώσει η τραγουδίστρια- μαζί στο ίδιο σπίτι. 

Τη δυσάρεστη είδηση μετέφερε η εκπομπή «Στούντιο 4» στην οποία κατά τη διάρκεια των εορτών η Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου είχε δώσει συνέντευξη και -μεταξύ άλλω- είχε μιλήσει για τη μητέρα της, τα παιδικά της χρόνια, καθώς επίσης τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν σαν οικογένεια. 

«Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών που τελείωσα το δημοτικό βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε, επειδή η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άντρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Το μεγάλο παιδί ήταν ο αδερφός μου, τον οποίο έχασα το 2007. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άντρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου», είχε δηλώσει στο «Στούντιο 4» η Άντζελα Δημητρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA