Μενού
Η Αθηνά Αφαλίδου στην εκπομπή «The 2Night Show»
Η Αθηνά Αφαλίδου στην εκπομπή «The 2Night Show» | (Glomex / ANT1 TV)
  • Α-
  • Α+

Η Αθηνά Αφαλίδου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (7/2) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επαγγελματική της ζωή, την ενασχόλησή της με τη σάτιρα και την τηλεόραση.

Η γνωστή ηθοποιός και TikToker αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της. «Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το 2012. Παντρευτήκαμε το 2016 από έρωτα και παράφορη αγάπη. Με τον καιρό δεθήκαμε πολύ παραπάνω, γιατί έχουμε ζήσει και πάρα πολλά, έχουμε δώσει δυνατές μάχες. Το 2017 ο σύζυγός μου άρχισε να έχει κάποιους πόνους στη μέση.

Στην αρχή ήταν ενοχλητικοί, μέχρι να κάνουμε μία σειρά εξετάσεων έγιναν αφόρητοι. Νοσηλεύτηκε και διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο. Είναι ένας καρκίνος στο αίμα, μία πολύ δύσκολη μάχη που έχεις να δώσεις. Είναι μία χρόνια ασθένεια» ανέφερε η Αθηνά Αφαλίδου.

«Εμείς είμαστε φωτεινό παράδειγμα. Ο άντρας μου ξεκίνησε μία σειρά από χημειοθεραπείες, είχε κάποιες υποτροπές, δεν το βάλαμε κάτω όμως και συνεχίσαμε. Τώρα έχει κάνει μία θεραπεία με φάρμακα που παίρνουμε από χώρες της Ευρώπης και εδώ και 9 μήνες πηγαίνουμε πολύ καλά και σταθερά. Κάνουμε τις εξετάσεις μας κάθε 3μηνο και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» τόνισε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA