Το δικό της σχόλιο για τον σημερινό γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη έκανε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Αθηναΐς Νέγκα, αναδεικνύοντας τα προβλήματα των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων, η Αθηναΐς Νέγκα επισήμανε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έκανε καμία προσπάθεια, για να προωθήσει τη λύση των προβλημάτων των ομόφυλων ζευγαριών ως προς τη διαδικασία του δικού τους γάμου.
«Θα περίμενα για λόγους συμβολικούς να συμμεριστεί το πρόβλημα και να περιμένει» ανέφερε χαρακτηριστικά κάνονοτας το σχόλιό της για το γεγονός ότι δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα στην Ελλάδα ο γάμος μεταξύ των ομοφυλοφίλων.
Αθηναΐς Νέγκα: Η ανάρτησή της
«Ο Κασσελάκης παντρεύεται στις ΗΠΑ γιατί μπορεί …όλα τα υπόλοιπα gay ζευγάρια στην Ελλάδα, δεν μπορούν! Θα περίμενα για λόγους συμβολικούς να συμμεριστεί το πρόβλημα και να περιμένει. Ωστόσο να ζήσουν!» έγραψε στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.
- 9 Έλληνες celebrities που ήρθαν αντιμέτωποι με UFO
- Προ των πυλών ιστορικός καύσωνας διαρκείας: Η προειδοποίηση του WMO για την Ελλάδα
- Ελληνίδα άφησε άφωνο τον Χάρι Στάιλς: Πούλησε φωτογραφία με τις πατούσες της για να πάει στη συναυλία του
- Βενεζουέλα: Εκατόμβες νεκρών μετά τον διπλό σεισμό - Το Σάββατο μεταβαίνουν διασωστικά συνεργεία από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.