Μενού
vaggelis-serifis-katerina-stikoudi
Βαγγέλης Σερίφης - Κατερίνα Στικούδη | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Βαγγέλης Σερίφης, ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σύμφωνα με ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟΑ. 

Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές ο Βαγγέλης Σερίφης ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ, μία πρόταση που την έχει χαρακτηρίσει «μεγάλη τιμή». Με το ΚΚΕ κατεβαίνει στις τοπικές εκλογές από το 2004, ενώ στις προηγούμενες κάλπες ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύµβουλος στη Δυτική Αθήνα όπου μεγάλωσε.

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Σερίφης

Ο Βαγγέλης Σερίφης γεννήθηκε το 1974. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, του τμήματος ΦΠΨ και κάτοχος πτυχίου Ωδικής και Αρμονίας και έχει εργαστεί στη Μέση Εκπαίδευση για 20 χρόνια. Παράλληλα, διετέλεσε μέλος του ΔΣ τόσο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου (ΣΕΦΚ) όσο και του δευτεροβάθμιου οργάνου για σειρά ετών. 

Έχει κλασικές σπουδές στη µουσική: Πιάνο, ωδική, αρµονία. Από το 1997 εντάχθηκε στους ΝΕΒΜΑ, ενώ το 2003 ξεκίνησε η συνεργασία µε τον Νίκο Βουρλιώτη και το Family που συνοδεύτηκε από µια σειρά από επιτυχίες. Είναι συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός δεκάδων τραγουδιών και επιτυχιών στο χώρο της hip hop και pop μουσικής, αλλά και της underground ελληνικής σκηνής.

Ο έρωτας με την Κατερίνα Στικούδη

Με την Κατερίνα Στικούδη γνωρίστηκαν την περίοδο που εκείνη παρουσίαζε την εκπομπή «Mega Star», ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκαν στο τραγούδι «Εμμονή». Επίσημα η σχέση τους ξεκίνησε το 2009 και λίγο αργότερα συγκατοίκησαν. Το ζευγάρι μένει στη Βάρη, το ησυχαστήριό τους όπως το αποκαλούν, για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους όλα αυτά τα χρόνια στην προσωπική του ζωή. Ο γάμος τους έγινε στις 25 Αυγούστου 2018 στη Θεσπρωτία, παρουσία μόνο λίγων καλεσμένων. Τον Οκτώβριο του 2021 ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA