Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε χθες Κυριακή 6 Ιουλίου στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στην οποία πρωταγωνιστεί η καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου.
Οι δυο τους έγραψαν τηλεοπτική ιστορία το 2001 όταν συμπρωταγωνίστησαν ως Στέλλα και Σωτήρης στην «κλασική» πλέον σειρά του Mega, «Είσαι το Ταίρι Μου», ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αναβιώσει την τελευταία σκηνή της σειράς όπου το ζευγάρι το σκάει με τη μηχανή.
Χθες στο θέατρο Άλσος, η Βίκυ Σταυροπούλου ενώ τραγουδούσε το «Σήκω Χόρεψε Συρτάκι» πέταξε το καπέλο της στον Αλέξη Γεωργούλη και στη συνέχεια κατέβηκε από τη σκηνή, έπεσε στην αγκαλιά του και του έδωσε ένα φιλί στο στόμα, το οποίο - όπως φαίνεται από το ακόλουθο βίντεο - ενθουσίασε τους θεατές.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.