Μενού
Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Βλαδίμηρος Κυριακίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10», για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, τα χρήματα που έχασε όταν ασχολήθηκε με την παραγωγή, ενώ αναφέρθηκε και στο τέλος της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» μετά από 11 συνεχόμενες σεζόν.  

«Ξεκίνησα πάρα πολύ δύσκολα, δεν πληρωνόμασταν για αρκετά χρόνια. Ζούσαμε με ό,τι βρίσκαμε! Δούλευε η μητέρα μου, λίγο δούλευα εγώ. Μέσα στην πρόβα φέρναμε ένα ψωμοτύρι, σε μια περιοδεία "σφάξαμε" ένα καρπούζι και έτρωγε όλος ο θίασος. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα γιατί είχαμε το θέατρο», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήταν ένας φίλος μου που είχε έρθει στην Αθήνα και μου λέει "δεν έρχεσαι μια βόλτα;". Και μου λέει ένα πρωινό ότι ένας Κουτσομύτης κάνει ένα κάστινγκ, πηγαίνω εκεί για βόλτα. Κάποια στιγμή μου λέει ο βοηθός του Κουτσομύτη να μπω μέσα. Μπήκα, με βλέπει ο κ. Κουτσομύτης και παίρνει εμένα, αλλά όχι τον φίλο μου. Όχι επειδή ήμουν καλύτερος, αλλά του άρεσε η φυσιογνωμία», εξήγησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Ήρθα για μια εβδομάδα και έμεινα δύο χρόνια γιατί έκανα ταινίες. Εκεί ήταν τα πιο ωραία μου χρόνια γιατί δεν είχα τίποτα να φάω. Με φιλοξενούσε ο φίλος μου. Μετακινούμουν με τα πόδια γιατί δεν είχα για λεωφορείο. Και πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα γιατί έκαναν break για να φάνε και για να μπορώ να τρώω.

Αλλιώς την έβγαζα με ένα καλαμάκι το πρωί και ένα το βράδυ. Η Αυγή είχε κάνει αφιέρωμα για εμάς, αλλά δεν είχα λεφτά να την πάρω. Καθόμουν στο περίπτερο και άνοιγα μία μία σελίδα και κοιτούσα τη φωτογραφία. Για αυτό δεν με τρομάζει να μείνω χωρίς φράγκο. Έχω μείνει χωρίς φράγκο και μετά ξαναήρθαν τα λεφτά», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν έκρυψε ότι «με την παραγωγή χάσαμε αρκετά λεφτά, αλλά δεν με πείραξε ποτέ. Έπρεπε να πληρωθούν όλοι. Η καλλιτεχνική επιτυχία ήταν καλλιτεχνική, η οικονομική δεν ήταν. Είχα κάποια ακίνητα που πούλησα και πλήρωσα τους ανθρώπους».

Όσον αφορά το τέλος της σειράς του Alpha, «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: 

«Η αλήθεια είναι ότι 11 χρόνια από τη ζωή μου τα έζησα στη Μουρμούρα, δεύτερη οικογένεια με πολλές οικογένειες. Ήξερα ότι θα γίνει, στεναχωρήθηκα λίγο γιατί έντεκα χρόνια είναι έντεκα χρόνια από τη ζωή σου. Από την άλλη, λέω ήρθε η ώρα να κάνουμε και κάτι άλλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA