Μενού
meryl streep sizigos.jpg
Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Μέριλ Στριπ και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Ντον Γκάμερ, ζουν χωριστές ζωές, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Page Six.

Η εμβληματική ηθοποιός και ο βραβευμένος 76χρονος γλύπτης έχουν χωρίσει εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που συζητείται έντονα στο Χόλιγουντ τις τελευταίες ώρες.

Εκπρόσωπος της 74χρονης σταρ είπε για το θέμα: «Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ είναι χωρισμένοι για περισσότερα από 6 χρόνια. Θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, όμως επέλεξαν να ζήσουν χωριστά».

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά: Τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Henry Wolfe και τις ηθοποιούς Mamie Gummer, Grace Gummer και Louisa Jacobson, οι οποίες μεγάλωσαν στο Κονέκτικατ στην ήσυχη και ιστορική πόλη Salisbury.

Μέριλ Στριπ: Πέντε εγγόνια

Ο Μέριλ Στριπ και Ντον Γκάμερ έχουν επίσης πέντε εγγόνια. Ο γιος τους, Henry, έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Tamryn Storm Hawker. Η Mamie έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Mehar Sethi.

Εν τω μεταξύ, η Γκρέις γέννησε πρόσφατα το πρώτο της παιδί, που απέκτησε με τον σύζυγό της, τον παραγωγό μουσικής Mark Ronson. Όσο για τη Λουίζα, είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εκπομπή του HBO «The Gilded Age».

Εκτός από τη φάρμα τους στο Κονέκτικατ, Στριπ και Γκάμερ είχαν από κοινού ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, το οποίο πούλησαν για 15,8 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια, η Στριπ αγόρασε ένα σπίτι 4 εκατομμυρίων δολαρίων στην Πασαντένα της Καλιφόρνια, τον Ιούλιο του 2020.

Η γνωριμία

Η Στριπ και ο Γκάμερ γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού της ηθοποιού, Χάρι, το 1978. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός θρηνούσε για την απώλεια του συντρόφου της και συμπρωταγωνιστή της στον «Ελαφοκυνηγό», John Cazale, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από καρκίνο του πνεύμονα την ίδια χρονιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA