Μπορεί το Cobra Kai να ολοκληρώθηκε χθες (13/2) στο Netflix με το τρίτο μέρος της έκτης σεζόν του, όμως, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τη Μέρι Μάουσερ και τον Τάνερ Μπιουκάναν.
Μέσα από κοινή τους ανάρτηση στο Instagram, Μέρι Μάουσερ και Τάνερ Μπιουκάναν ανακοίνωσαν ότι έχουν αρραβωνιαστεί και θέλησαν να ευχαριστήσουν τους φαν τους για την αγάπη και τη στήριξη που τους έχουν δείξει.
Μάλιστα, το ευχάριστο νέο μοιράστηκε με τη σειρά του και το Netflix μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Instagram ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες με τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς να δείχνουν στον φακό το δακτυλίδι των αρραβώνων.
Το ζευγάρι γενικά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή με αποτέλεσμα οι μισοί followers τους στο Instagram να εκπλήσσονται με την είδηση του αρραβώνα των δύο ηθοποιών αφού δεν γνώριζαν τίποτα και άλλοι να σχολιάζουν πως ήταν κοινό μυστικό τόσο καιρό ότι η Μέρι Μάουσερ και ο Τάννερ Μπιουκάναν ήταν ζευγάρι.
Πάντως, οι δυο τους δεν είχαν επιβεβαιώσει μέχρι τώρα τις φήμες για τη σχέση τους παρά το γεγονός ότι ήδη από το 2022 είχαν ανεβάσει κοινές φωτογραφίες με ασορτί ρούχα από την Disneyland του Παρισιού.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.