Μενού
Η Echo Elliott
Echo Elliott | (Instagram @echolikesyoga)
  • Α-
  • Α+

Δασκάλα της yoga αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση για μείωση στήθους και οκτώ χρόνια μετά το στήθος της μεγάλωσε ξανά. Η Echo Elliott, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ήταν 21 ετών όταν υποβλήθηκε στη μεγάλη επέμβαση για να μειώσει το στήθος της σε μέγεθος D.

Οκτώ χρόνια αργότερα, η γυναίκα από το Μπέρμιγχαμ αναγκάστηκε να ξανακάνει την επέμβαση αφού το στήθος της άρχισε να μεγαλώνει ξανά και να πονάει από το βάρος.

Τώρα δηλώνει ότι το να ξυπνάει χωρίς να πονάει κάθε μέρα «είναι μαγικό». «Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να δουν ότι φαίνομαι πιο ανάλαφρη και πιο ευτυχισμένη. Αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μεγαλώσουν ξανά» δήλωσε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Παρόλο που το να μεγαλώσει ξανά το στήθος μετά από χειρουργική επέμβαση είναι κάτι σπάνιο, ωστόσο δεν είναι ανήκουστο φαινόμενο. Αμερικανική μελέτη διαπίστωσε ότι μία στις πέντε ασθενείς παρουσίασε κάποιου βαθμού αναγέννηση του στήθους, αλλά η αύξηση του μεγέθους ήταν αρκετά μικρή.

Στην Echo όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς το στήθος άρχισε να μεγαλώνει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια από την πρώτη της επέμβαση και μέχρι τη στιγμή της δεύτερης επέμβασής της, ήταν «μεγαλύτερο από ποτέ».

Σύμφωνα με τη Sun, η μείωση στήθους περιλαμβάνει την αφαίρεση ενός τμήματος από την κάτω πλευρά του στήθους. Η θηλή μετακινείται επίσης σε υψηλότερη θέση.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA