Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν την Παρασκευή (1/12) με θρησκευτικό γάμο και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντρι σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μεταδόθηκαν κάποια πλάνα από τον χορό που χόρεψε το ζευγάρι, με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει».
Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι ευτυχισμένη»
Η Δήμητρα Ματσούκα στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον γάμο της, μιλώντας σε δημοσιογράφους που την περίμεναν μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί, είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.