Μενού
DIMITRIS_KOKOTAS
Ο Δημήτρης Κόκοτας | NDPPHOTO
  • Α-
  • Α+

Με καρδιακή ανακοπή μεταφέρθηκε στο «Γεννηματά» ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείο, οι γιατροί επανέφεραν τον τραγουδιστή και τον διασωλήνωσαν. 

«Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγινε προσπάθεια ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στον Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου» επισημαίνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου. 

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γεννηματά» την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Η σύζυγός του, είπε στο Πρωινό πως «πάει καλά». 

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε γιατί δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε καλούς γιατρούς. Πάει καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» 

Στο Happy Day μίλησε ο στυλίστας του Δημήτρη Κόκοτα, Κώστας Ζήσης, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά. 

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.

Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα» είπε ο Κώστας Ζήσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA