Μενού
Η Τέιλορ Σουίφτ
Στιγμιότυπο από συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ | AP Photos / Toru Hanai
  • Α-
  • Α+

Η Τέιλορ Σουιφτ, το σύγχρονο ποπ φαινόμενο που έχει σπάσει κάθε είδους ρεκόρ, κατάφερε σύμφωνα με το Sky News να μπει σ' ένα πολύ στενό κλαμπ καλλιτεχνών, των οποίων η περιουσία έχει αγγίξει ή ξεπεράσει τα 1 δις. δολάρια.

Όπως αναφέρει το Forbes, η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ, με όνομα Eras Tour, που περιλαμβάνει 152 συναυλίες και πέντε ηπείρους, κατάφερε να της αποφέρει έσοδα που ξεπερνούν το 1 δις.

Συγκεκριμένα, το οικονομικό περιοδικό κάνει λόγο πως τα έσοδα της Τέιλορ Σουίφτ προέκυψαν από την αξία της μουσικής της, τα κέρδη από την παγκόσμια περιοδεία της καθώς και από το μερίδιο των ακινήτων της.

Το Forbes, στο ίδιο δημοσίευμα, υπογραμμίζει πως με το «επίτευγμά» της αυτό, η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η μόνη μουσικός που έχει κερδίσει τόσα πολλά χρήματα μόνο από τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της.

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί, είναι ότι έγινε μία από τους 265 καλλιτέχνες που έχουν ενταχθεί στον κατάλογο των δισεκατομμυριούχων, ο οποίος μόνο φέτος αριθμεί 2.781 άτομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA