Μενού
enrique-iglesias
Ενρίκε Ιγκλέσιας | (Robb Cohen/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα ο Ενρίκε Ιγκλέσιας δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια ζωντανή εμφάνιση και ο λόγος είναι, σύμφωνα με την ισπανική Marca, το γεγονός ότι αντιμετωπίζει ένα θέμα με την υγεία του. 

Η Marca αποκαλύπτει δε ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, ο οποίος αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την περιοδεία του, «The Trilogy Tour» που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023 και για χάρη της οποίας θα ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου μαζί με τον Ρίκι Μάρτιν και τον Pitbull.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας πάσχει από μια πάθηση που ονομάζεται «situs inversus». Πρόκειται για μια γενετική ανωμαλία εξαιτίας της οποίας τα όργανα του θώρακα βρίσκονται ανάποδα σε σχέση με τη φυσιολογική διάταξη, σαν να φαίνονται μπροστά σε καθρέφτη.

Η εν λόγω πάθηση προσβάλλει έναν άνθρωπο στους 20.000 και είναι κληρονομική, ενώ συνοδεύεται από άλλες δυσπλασίες, όπως η πολυσπληνία ή το σύνδρομο Kartagener.

Μάλιστα, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, σύμφωνα με τη Marca, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να επιστρέψει με περισσότερες δυνάμεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA