Μενού
erasmia-manoy
Ερασμία Μάνου | NDP
  • Α-
  • Α+

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης έλυσαν το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Δημάκης έχει μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές αφήνοντας αιχμές ενώ η Μάνου τον «κάρφωσε» μιλώντας για άτομα που «κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής» και «αναζητούν διακαώς την νέα τους σύντροφο».

«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπο μου εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε λεπτό», γράφει η Ερασμία Μάνου στο Facebook υποστηρίζοντας πως θα διατηρήσει την αξιοπρέπειά της και θα τιμήσει τη σχέση της ενώ οι «υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς την νέα τους σύντροφο».

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου: 

«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπο μου εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε λεπτό ... Έτσι, χωρίς ΚΑΝΈΝΑΝ λόγο !!

Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματά μου...

Μάλιστα...

Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη ανοχή μου και στη μεγάλη αντοχή μου στη σιωπή αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε.... 

Θα διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και θα τιμήσω την σχέση αυτή μέχρι τέλους όπως της αξίζει... 

Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς την νέα τους σύντροφο (στις εννιά του μακαρίτη που λένε) ...

Βλέπετε, το να φταίνε μόνο και πάντα οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών...

Λυπάμαι πολύ και πονάω πολύ...

.- (Τελεία και Παύλα)»

«Πιστεύω ότι έχουν παρέμβει τρίτα πρόσωπα»

Από την πλευρά το ο Βασίλης Δημάκης είπε πως η Ερασμία Μάνου είχε επιλέξει να μην επικοινωνεί για καιρό μαζί του. «Είμαι μια χαρά μετά από αυτό, πιο ανάλαφρος. Φαίνομαι για στεναχωρημένος; Θα με στεναχωρούσε, αν γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επικοινωνία για μεγάλο διάστημα από την ίδια χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, οτιδήποτε είχα μέσα μου πάγωσαν», είπε.

«Εγώ δεν φέρομαι έτσι. Έκανε πράγματα που εγώ δεν θα της τα έκανα ποτέ. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης. Μιλούσαμε και ξαφνικά έκοψε κάθε επαφή, μου είχε μπλοκάρει τα πάντα. Πιστεύω ότι έχουν παρέμβει τρίτα πρόσωπα. Μιλάμε για φιλικό περίγυρο, οικογενειακό», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA