Η κτηνωδία από τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που έσπρωξαν στη θάλασσα τον 36χρονο με αποτέλεσμα να πνιγεί μπροστά στα μάτια τους, έχει παγώσει το πανελλήνιο.
Τον θυμό και την απογοήτευσή της θέλησε να εκφράσει και η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα μακροσκελές μήνυμα.
«Προσπαθώ καθημερινά να πείσω τον εαυτό μου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί, όμως πολλές μέρες όπως και σήμερα δεν τα καταφέρνω. Για μια ολόκληρη ώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι.
Παρόλα αυτά όμως, ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσει χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την εξουσία τους (ο θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.




Δείτε επίσης:
Τι απαντά η Blue Star Ferries στο Reader για την ανακοίνωση περί «καμίας ευθύνης για το συμβάν»
«Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές» - Απίστευτο ξέσπασμα Μάνδρου για τον πνιγμό στον Πειραιά
Οργή στο Twitter για τον πνιγμό του 36χρονου στον Πειραιά - «Μόνο ανατριχίλα και δάκρυα, φτάνει»
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.