Η Ευριδίκη Βαλαβάνη ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 9/9 ραδιοφωνική εκπομπή στις 10:00 στον σταθμό Kiss fm 92,9 και νωρίτερα πήγε ως guest στην πρωινή εκπομπή των Λάμπρου Κωνσταντάρα, Μάρτζυ Λαζάρου και Μάνου Μαγιάτη.
Οι παραγωγοί του ραδιοφώνου δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν που έγινε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Ιωάννη Ερημίτη στα Χανιά και τα media έμαθαν μόλις λίγες μέρες πριν.
Η Ευριδίκη Βαλαβάνη ανέφερε πως ότι τον γάμο της τον οργάνωνε 1 χρόνο πριν και ότι οι καλεσμένοι της το έμαθαν μετά το Πάσχα! Ο γάμος άλλωστε όπως είπε και η ίδια ήταν σε κλειστό κύκλο, οι καλεσμένοι ήταν 80 και πως είχε μόλις 8 τραπέζια να ετοιμάσει.
Όλοι όσοι βρέθηκαν στον γάμο στα Χανιά, ήταν δικοί τους άνθρωποι και πολύ καλοί φίλοι που τους είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη και έτσι κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.