Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε χθες Παρασκευή (7/3), με αφορμή τα γενέθλια του Γρηγόρη Μόργκαν, ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Σήμερα στην έναρξη του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες της θέλησαν να της ευχηθούν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.
«Με το καλό, Ευριδίκη μου! Ξέρεις ότι το λέω μέσα από την καρδιά μου. Είμαι γουρλής. Την πρώτη χρονιά στην εκπομπή παντρεύτηκες και στη δεύτερη έμεινες έγκυος. Να τα βλέπουν οι παλιοί αυτά.
Όχι οι παλιοί σύντροφοι, οι παλιές συνεργασίες εννοώ», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός, εξηγώντας πως ούτε εκείνοι γνώριζαν κάτι αν και ορισμένοι μπορεί να το είχαν καταλάβει.
«Η αλήθεια είναι πως με σεβαστήκατε. Είναι άσχημο να ρωτάς μία γυναίκα πότε θα κάνει παιδί και αν είναι έγκυος.
Ίσως κάποιοι να το είχατε καταλάβει, απλά θέλαμε τον πρώτο καιρό να το κρατήσουμε για εμάς, μέχρι να έρθουν οι εξετάσεις έτσι όπως τις θέλαμε», ανέφερε από πλευράς της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
«Μέχρι και οι γονείς μας το μάθανε μετά την πρώτη εξέταση, μετά το πρώτο τρίμηνο, το κρατήσαμε για εμάς», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος, λέγοντας πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.