Μενού
Ευρυδίκη - Στούντιο 4
Ευρυδίκη - Στούντιο 4 | ΕΡΤ1
  • Α-
  • Α+

Η Ευρυδίκη βρέθηκε σήμερα Παρασκευή (12/4) στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την ηλικία της και τη σχέση της με τον χρόνο, ενώ δεν έκρυψε ότι θα χαρεί πολύ εάν γίνει γιαγιά. 

«Οι γονείς μου και η αδελφή μου μένουν στην Κύπρο. Εγώ μένω στην Αθήνα με τη δική μου οικογένεια. Εδώ είναι το σπίτι μου πια. Ο γιος μου είναι 27 ετών», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία φέτος έσβησε τα 56 κεράκια με τον χρόνο να αποδεικνύεται και αυτός «θαυμαστής» της.  

Αυτό έσπευσε να σχολιάσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι μεγαλώνουν η Ευρυδίκη δεν περνάει μέρα από πάνω της». 

«Μου λένε ότι φαίνομαι νέα και πάντα χαμογελάω. Δεν κρύβω τα κεράκια ή την ηλικία μου. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, αλλά να ξέρεις ότι μεγαλώνεις όμορφα. Μόνο η ψυχολογία μας ρίχνει μερικές φορές και μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των χρόνων που κουβαλάμε», σχολίασε από πλευράς της η Ευρυδίκη. 

Τόνισε δε ότι «στα γενέθλιά μου είμαι πάντα χαρούμενη. Είμαι 56 ετών. Όταν σκέφτομαι τα χρόνια, μου φαίνονται πολλά, αλλά δεν νιώθω τόσο.

Δεν με αγχώνει ο χρόνος. Νομίζω είναι φίλος μου. Δεν ξέρω σε δέκα χρόνια τι θα σας πω. Το μόνο που σκέφτομαι καμια φορά είναι ότι όσο μεγαλώνω, λιγοστεύουν τα χρόνια μου πάνω σε αυτή τη Γη και δεν θέλω γιατί θέλω να ζήσω και άλλα. Δεν θέλω να τελειώσει αυτό το ταξίδι». 

«Θα μου άρεσε να γίνω γιαγιά»

Μιλώντας για τον γιο της που ζει στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, η Ευρυδίκη δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γίνει γιαγιά αν και ο γιος της δεν της δίνει πολλές ελπίδες να συμβεί κάτι τέτοιο ακόμη. 

«Είναι πολλά χρόνια τώρα που πηγαινοέρχεται. Τον είχα κοντά μου στη διάρκεια της καραντίνας και μετά έφυγε πάλι. Τώρα είναι στο Βερολίνο, αλλά έρχεται πολύ συχνά. Μου είπε να μην περιμένω ακόμη εγγονάκι, αλλά θα μπορούσε. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να γίνω γιαγιά. Εγώ απέκτησα τον γιο μου στα 28», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA