Μενού
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «My Man Can»
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «My Man Can» | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

Με το θέμα «πανηγύρια και νησιά» ασχολήθηκε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Φάνης Λαμπρόπουλος και «ξέσπασε» κατά της νεολαίας που πηγαίνει στα πανηγύρια.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram χαρίζει άπλετο γέλιο λέγοντας: «Δεν το χωράει τουλάχιστον το δικό μου το μυαλό. Είναι αυτή η μόδα τελευταία που έχει γίνει με τα πανηγύρια στα νησιά. Βλέπουμε μία τεράστια μεταστροφή της νεολαίας και όλη η νεολαία πλημμυρίσει τα πανηγύρια στα νησιά».

Συνεχίζει λέγοντας: «Όλοι ξαφνικά να πάνε να δούνε ένα πανηγύρι σε νησί» πρόσθεσε και σύγκρινε τους νέους σήμερα, με τα δικά του νεανικά χρόνια. «Και για πώς άλλαξαν εποχές έτσι; Κάποτε λέγαμε θέλουμε κατέβουμε Cavo Paradiso και ήμασταν έτσι και τώρα λέμε να έρθει Αύγουστος να πάμε στο πανηγύρι της Παναγίας της Κανάλας.

Έλεγες παλιά να πάω σε κανά πάρτι, κανά  μπιτσόμπαρο και τώρα λες άντε να πάμε στην Παναγιά την Πανωχωριανή. Πηγαίναμε στα μαγαζιά και λέγαμε κάποτε "βάλε Prodigy και τώρα λέμε βάλε Στέλλα Κονιτοπούλου". Χτυπιόμασταν με Dance with the devil και τώρα χτυπιόμαστε με Γιάννη Πάριο».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA