Χθες το βράδυ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα αργά».
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα του νομοσχεδίου για τη θέσπιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, μιλώντας για τα στερεότυπα γύρω από την γονεϊκότητα, τον γάμο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
«Ένας άνθρωπος γίνεται γονιός γιατί θέλει να γίνει γονιός, γιατί το αισθάνεται. Πριν από μια 20ετία ήταν μια επιθυμία που την ξεστομίζεις σε ορισμένους ανθρώπους που βλέπεις. Να εκφράσεις αυτή την ανάγκη σου» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.
- Μάχη με τις φλόγες σε Γαλλία και Ισπανία: Πάνω από 360.000 εκκενώσεις, κρίσιμες οι επόμενες ώρες
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
- Σύρος: Ιατροδικαστική και κινητά θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση - Άγνωστο γιατί πήγε στο σπίτι η 42χρονη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.