Μενού
Μωρό
Μωρό | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια γιαγιά αποκάλυψε το μοναδικό όνομα στο οποίο κατέληξε για την εγγονή της στα social media, και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι αληθινό. Ήδη περήφανη γιαγιά δύο ακόμα εγγονιών, μοιράστηκε τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια με μία ανάρτηση, μαζί και το όνομα του μωρού κοριτσιού, «Αβακούντο».

Τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι γονείς έχουν βαρεθεί τα συνηθισμένα, καθημερινά ονόματα και προτιμούν πιο απρόσμενους, πρωτότυπους και εκκεντρικούς «τίτλους» για τα μωρά τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Είναι επίσημο, η κόρη μου γέννησε ένα όμορφο κοριτσάκι», έγραψε η γιαγιά στην ανάρτηση του screenshot στο Reddit.  Στη συνέχεια αποκάλυψε το όνομα της μικρής: «Καλώς ήρθες μικρή Αβακούντο», από το αγαπημένο της φρούτο, το αβοκάντο.

Οι χρήστες του Reddit φυσικά δεν το πήραν καλά, κοροϊδεύοντας το γελοίο της υπόθεσης: «Και το επόμενο αδελφάκι θα είναι ο Γουάκα Μόλε», έγραψε ένας.

«Και τον αδελφό της τον λένε Νίκολας, τη γλίτωσε αυτός», «Δεν καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ενήλικες και θα τα βρουν δύσκολα;», «Αν ποτέ κάνω κάτι τέτοιο, πραγματικά ας με "καθαρίσει" κάποιος», έγραψαν άλλοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA