Μενού
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος σε εκπομπή | Glomex - @Action 24
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 και τοποθετήθηκε για μία σειρά θεμάτων, μεταξύ αυτών και την πρόσφατη γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

«Κάπου πρέπει να αναθεωρήσουμε, να φτιάξουμε λίγο τα πράγματα. Αλλά δεν θα πρέπει να αλλάξει; Δηλαδή εάν φτάνουμε σε σημείο να σκοτώνονται άνθρωποι έξω από ένα Αστυνομικό Τμήμα, πηγαίνοντας να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι απλά ότι ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε, είναι όλα στραβά» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης 

«Φτάνεις σε ένα σημείο που ο άλλος δεν χαμπαριάζει τίποτα. Κι έχουμε καταντήσει να λέμε πως η ζωή έχει γίνει το πιο ευτελές πράγμα, να στερήσεις μία ζωή ανά πάσα ώρα και στιγμή, να φας ισόβια και με μία καλή διαγωγή, να βγει σε 11 χρόνια να είσαι έξω και ο άλλος να μην υπάρχει καν» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Γυναικοκτονίες είχαμε και στο παρελθόν, άσχετα εάν δεν υπήρχαν τα Μέσα για να μαθευτούν άμεσα. Από ένα σημείο και μετά το πράγμα, εκεί πέρα που λες ότι πήρε το φως της δημοσιότητας, ότι μπορεί κάπως να μαζευτεί, είναι λες και είναι μιμητές πια» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Νομίζω ότι έχουμε πολύ λάθος αντιμετώπιση στα πράγματα γενικότερα. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την παιδεία, το σχολείο και λυπάμαι να λέω πως κάθε πέρσι και καλύτερα» σημείωσε, επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τα εγκλήματα, όπως η γυναικοκτονία, που έρχονται στη δημοσιότητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA