Μενού
giorgos aggelopoylos
Γιώργος Αγγελόπουλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση μετά την απώλεια της μητέρας του. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια μαζί με την μητέρα του, δίπλα στη σύζυγό του, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε μέσω Instagram για την απώλεια της μητέρας του. «Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Να αναφερθεί ότι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA