Ο Γιώργος Καρκάς έστρεψε τα «βέλη» του στον Σπύρο Μπιμπίλα με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δεύτερου περί ηλίθιων υπαλλήλων της ΕΡΤ στα '80s όταν σβήστηκαν πολλές εκπομπές, αλλά και σειρές από το τότε αρχείο της Δημόσιας Τηλεόρασης σε μερικές εκ των οποίων είχε παίξει ο ίδιος.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Καρκάς, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα, αλλά φωτογραφίζοντάς τον, ανέφερε:
«Τι είπε πάλι... Σχετικά με τη δήλωσή του για τους "ηλίθιους εργαζόμενους της ΕΡΤ", όπως τους αποκάλεσε. Απάντησε "Από ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Από τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει;".
Σωστά, ενώ τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει ή τους βρίζουμε αποκαλώντας τους "ηλίθιους" ... ή τους ζητάμε λεφτά μέσω αγωγών (ποινικολόγος που πέθανε πρόσφατα από καρκίνο).
Ενώ δεν βρίσκεις λόγο να ζητήσεις συγγνώμη από πεθαμένους ανθρώπους. Ωστόσο βρίσκεις λόγο να τους βρίσεις στη μία περίπτωση και να ζητήσεις λεφτά στην άλλη
Δηλαδή, παιδιά, τους νεκρούς μόνο τους βρίζουμε και τους ζητάμε λεφτά. Συγγνώμη δε τους ζητάμε, ρε παιδάκι μου. Yolo!».
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
Η διακοπή στις 15:05, ο λόγος που απορρίφθηκε το κεκλεισμένων και ο Στουρνάρας που απασφάλισε
Πόσο πιθανό είναι να κάνουν οι Metallica και δεύτερη συναυλία στο ΟΑΚΑ;
Βουλγαράκη: Φήμες ότι φεύγει από το Πρωινό - Πάει εξωτερικό με τον Ιωαννίδη;
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.