Μενού
Γιώργος Λάνθιμος - Έμμα Στόουν
Γιώργος Λάνθιμος - Έμμα Στόουν | @Variety - YouTube
  • Α-
  • Α+

Φέτος ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν γνώρισαν την αποθέωση με τη νέα ταινία «Poor Things» να μετρά 11 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Όσκαρ, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δούλεψαν μαζί αφού η συνεργασία τους μετρά αρκετά χρόνια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποκαλούν την Έμα Στόουν «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου και έτσι στο πλαίσιο κοινής τους συνέντευξης στο Variety, ο σκηνοθέτης και η σταρ του Χόλιγουντ κλήθηκαν να παίξουν σε ένα κουίζ για να δείξουν πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλο

Οι ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν η Έμμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σχετικά με την επαγγελματική πορεία τους και εάν κρίνουμε από το τελικό σκορ των σωστών απαντήσεων, μάλλον ο σκηνοθέτης ξέρει καλύτερα την ηθοποιό παρά το αντίθετο. 

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους πειράγματα και αν μη τι αλλο το βίντεο που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα απολαυστικό, ενώ σε κάποια στιγμή αυτοσαρκαζόμενοι, είπαν ότι αυτό το βίντεο θα τους «καταστρέψει» και τους «χωρίσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA