Μενού
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου εδώ και λίγα 24ωρα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η κόρη τους γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου και ο ηθοποιός και τραγουδιστής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι «πολύ χαρούμενος» συμπληρώνοντας ότι «τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα».

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη σύζυγό του, τον γιατρό της και τη μαία από την αίθουσα τοκετού και έγραψε ένα μήνυμα θαυμασμού προς όλες τις γυναίκες. 

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική.

Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω  σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες.

Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου».

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA