Ο Αλέξανδρος Πατούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega, επιβεβαίωσε τις διαδικτυακές φήμες πως ο πατέρας του Γιώργος Πατούλης και η νέα του σύντροφος Νάνσυ Κοίλου περιμένουν παιδί.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας» είπε ο Αλέξανδρος Πατούλης στην πρώτη του δήλωση σχετικά με τις πληροφορίες πως ο πατέρας του και η νέα του σύντροφος περιμένουν παιδί.,
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς με τον πατέρα μου όσο και με τη σύντροφό του» συνέχισε ο Αλέξανδρος Πατούλης.
Γιώργος Πατούλης: Τι είπε ο γιος του
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμών να κάνω κάποια δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς με τον πατέρα μου όσο και με τη σύντροφό του».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.