Εμφανώς ανανεωμένη εμφανίστηκε σήμερα στο καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, που, όπως φάνηκε στην εκπομπή, άλλαξε ριζικά το χρώμα των μαλλιών της.
Η Δανάη Μπάρκα, από το κλασικό μελαχρινό μαλλί της, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και μίλησε, εν ολίγοις, για τη συνέχεια στην τηλεόραση και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μετά το ξαφνικό τέλος του «Πάμε Δανάη».
Δανάη Μπάρκα: Τι είπε για την πορεία της στην τηλεόραση
Η Δανάη Μπάρκα απάντησε για το τι θα κάνει στη συνέχεια της επαγγελματικής της πορείας: «Η τηλεόραση δεν έχει τελειώσει καθόλου για μένα. Ντρέπομαι πάρα πολύ να σας πω εάν έχω άλλες προτάσεις».
«Καταρχάς, με χαροποίησε και με συγκίνησε πάρα πολύ, που με πήραν άνθρωποι και μου είπαν ότι αυτό που κάναμε ήταν υπέροχο. Με πήραν παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ακόμη και άνθρωποι που δεν τους έχω ξαναμιλήσει» παραδέχθηκε η Δανάη Μπάρκα.
«Χτύπησε ξαφνικά μήνυμα από ανθρώπους που δεν είχαν το κινητό μου. Εκεί είπα τι ωραία, παρά τη μαυρίλα που υπάρχει» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα για το πώς διαχειρίστηκε το ξαφνικό τέλος του πρότζεκτ της.
- Αγίου Πνεύματος 2025: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ - Ποια θα είναι κλειστά
- Σοβαρή καταγγελία στη Γλυφάδα: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες
- Αεροπορικές πτήσεις: Έρχονται χρεώσεις στις χειραποσκευές- Πόσες και ποιες θα επιτρέπονται
- Eurovision 2026 - Τελικός: Νικήτρια η Βουλγαρία - Στην 10η θέση η Ελλάδα με τον Akyla
- Eurovision 2026: Πώς οι βαθμοί των επιτροπών κράτησαν χαμηλά τον Akyla και την Ελλάδα
- Μόνικα Ερτλ: Πώς η κόρη ενός ναζί έγινε ο «άγγελος εκδίκησης» του Τσε Γκεβάρα
- Χάρρυ Κλυνν: Ο κωμικός - προφήτης που ήταν πιο μεγάλος από την ίδια τη ζωή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.