Μενού
Η Χάρις Αλεξίου
Χάρις Αλεξίου | (NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Η Χάρις Αλεξίου παραχώρησε συνέντευξη στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και την εκπομπή «Mega Stories» που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη (20/12) στις 00:10 στο Mega. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Χάρις Αλεξίου αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες της ζωής της, μιλά για τη διαδρομή της από τη Θήβα στην Αθήνα και θυμάται τη στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

«Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας αλλά τι να πετάξω; Αυτό που με έχει σχηματίσει; Αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει το παρελθόν, ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους».

Συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό με έκανε –για να το πω λαϊκά- να μην μασάω. Κι αυτό έχω να πω σαν μήνυμα. Ότι στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA