Μενού
Η Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα | (Instagram @chrismpo)
  • Α-
  • Α+

Καλοκαιρινό αέρα έφερε στο προφίλ της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία βρέθηκε στην παραλία για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης με μαγιό. Ωστόσο, αποφάσισε με τον φωτογράφο να ποζάρει γυμνή.

«Σημερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό, αλλά τελικά τα βγάλαμε γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis» έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι followers της έκαναν αποθεωτικά σχόλια στη Χριστίνα Μπόμπα, ωστόσο η influencer και επιχειρηματίας δέχθηκε και αρνητικά μηνύματα. «Είσαι μητέρα, πως θα αισθάνονται τα παιδιά σου όταν μεγαλώσουν που θα βλέπουν τη μητέρα τους γυμνή? Λίγο σεβασμός για τα παιδιά σου. Πολύ τα λυπάμαι τα παιδάκια….» ήταν ένα από τα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα. 

Άλλο σχόλιο έγραφε: «Δηλαδή ρε φίλε πάτε φωτογραφιζεστε γυμνές με έναν φωτογράφο (ο οποίος προφανώς και σας είδε γυμνή), νιώθετε ωραία με αυτό (Ω ναι, γιατί όχι άλλωστε έχει ξεφύγει κι η κουτση Μαρία), τις ανεβάζετε δημοσίως κι έχετε κι άντρα κι όλα αυτά τα δέχεται… ΟΚ».

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;».

Δείτε επίσης: 

Τα μουστοκούλουρα από το Μαρκόπουλο που έχουν μπει στον οδηγό Michelin

Το Σινέ Πάλας στο Παγκράτι που γίνεται Lidl και η ιστορία ενός θρυλικού κινηματογράφου

Το σπάνιο αντικείμενο που ενθουσίασε και τον εκτιμητή του Cash or Trash

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA