Μενού
xristoforos-zaralikos
Χριστόφορος Ζαραλίκος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μίλησε το πρωί της Παρασκευής (1/9) στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», μετά τη δημόσια συγγνώμη της Σάσας Σταμάτη για το περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο θέατρο πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η δημοσιογράφος είχε διακόψει θεατρική του παράσταση.

«Δεν νομίζω ότι είδα την ίδια συγγνώμη με αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα, μόνος μου έπαιζα. Επίσης το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές», δήλωσε αρχικά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

«Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει», συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος όσον αφορά τη Σάσα Σταμάτη.

 

Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε ότι έχει περάσει στο παρελθόν παρόμοια περιπέτεια και ζήτησε και εκείνος βοήθεια, αλλά διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο «δεν συνδέεται καθόλου και πουθενά με αυτό που έγινε στο θέατρο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA