Μενού
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε την Πέμπτη (25/1) στο «Στούντιο 4» και μεταξύ όσων συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν η απόφαση της Δανάης Μπάρκας να παρουσιάσει το μαγκαζίνο στην πρωινή ζώνη του Mega, χωρίς να κρύψει ότι τη θαύμασε για τον τρόπο που αντιμετώπισε τα χτυπήματα που έχει δεχτεί. 

Ακόμα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον συντηρητισμό, όπως είπε χαρακτηριστικά, της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Όσον αφορά την απόφαση της Δανάης Μπάρκα να «βουτήξει» στην πρωινή ζώνη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν έκρυψε ότι αρχικά τρόμαξε, εξηγώντας τον λόγο. 

«Εγώ τρόμαξα λίγο στην αρχή. Ακόμα και τώρα σκέφτομαι ότι αυτό που κάνει είναι τρομερό, είναι μεγάλη γενναιότητα. Κάναμε μία κουβέντα, της είπα "κάνε αυτό που νομίζεις, σου έχω εμπιστοσύνη, βούτα και κολύμπα". Ξέρεις ότι είναι μία πολύ δύσκολη αρένα. 

Εσείς το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι είναι δύσκολο το πώς θα διαχειριστείς διάφορα θέματα και μάλιστα, στην πρωινή ζώνη. Έχεις ένα κανάλι, έχεις ανθρώπους από πίσω σου που λένε τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να ειπωθεί και πώς. 

Πρέπει να έχεις τσαγανό για να βάζεις φρένο στα πράγματα που δεν θέλεις κόντρα στους νόμους της τηλεθέασης», εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, τονίζοντας ότι τη θαύμασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα χτυπήματα που έχει δεχτεί, προσθέτοντας πως τόσο εκείνος όσο και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι πάντα στο πλευρό της. 

«Εννοείται ότι είμαστε μια γροθιά. Αλίμονο αν δεν είναι ασπίδα οι άνθρωποί σου, τα πρόσωπα που επιλέγεις να περάσεις μια ζωή μαζί τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η προστασία σου και αυτοί για τους οποίους θα παλέψεις και πολεμήσεις», επεσήμανε ο γνωστός ηθοποιός. 

«Ξέρω οικογένειες με ανθρώπους ομόφυλους που ζουν μαζί κι έχουν παιδιά από τη δεκαετία του ‘80»

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σχολίασε πως η κοινωνία παραμένει βαθιά συντηρητική, τονίζοντας πως δεν γίνεται να κάνουμε «ότι δεν υπάρχει αυτό». 

«Αν σκεφτείς ότι έχουμε φτάσει στο 2024 και συζητάμε αυτά τα θέματα και έχουμε θέματα με όλο αυτό που συμβαίνει, είναι λίγο απογοητευτικό. Ενώ φαίνεται ότι είμαστε φιλελεύθεροι και προοδευτικοί, είμαστε μια βαθιά συντηρητική κοινωνία. Βλέπεις ότι η ματιά των ανθρώπων είναι βαθιά συντηρητική», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Έφτιαξα μια οικογένεια με έναν δικό μου τρόπο. το ζητούμενο των ημερών είναι ένα ψευδές ζητούμενο. Εγώ ξέρω οικογένειες με ανθρώπους ομόφυλους που ζουν μαζί κι έχουν παιδιά από τη δεκαετία του '80. Δεν μπορεί να κάνουμε ότι δεν υπάρχει αυτό. Επίσης ξέρω κι άλλους ανθρώπους ομοφυλόφιλους που έλεγαν “απαπα οικογένειες, δεν θέλω καθόλου”. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο που θα ζήσει», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξήγησε για ποιο λόγο δεν εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις δημόσια, λέγοντας: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να εκφράσω δημόσια τις απόψεις μου γιατί μπορεί να βρεθείς στο επίκεντρο και να λιθοβοληθείς εν ριπή οφθαλμού αν κάνεις μία λάθος τοποθέτηση, ή αν εκφράσεις μία θέση που δεν είναι ευρέως αποδεκτή. Αν πέσεις στο στόμα κάποιου, μπορεί να γίνει κατολίσθηση. Αυτό είναι βαθιά συντηρητικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA