Μενού
Οι Brendan και Ashley μετά τη «μεταμόρφωσή» τους
Οι Brendan και Ashley μετά τη «μεταμόρφωσή» τους | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ένα ζευγάρι από το Τέξας αποκάλυψε πώς έχασαν συνολικά 55 κιλά αφού κέρδισαν ένα ταξίδι στη Χαβάη, και συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να φορέσουν μαγιό επειδή ντρέπονταν για το σώμα τους.

Η Ashley Evans και ο Brendan Roche, και οι δύο 34 ετών, από το Χιούστον του Τέξας, μίλησαν σε εκπομπή lifestyle τη Δευτέρα (15/1) για την διατροφική τους περιπέτεια, λέγοντας ότι «έβαλαν» τα περισσότερα κιλά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, όπως πληροφορεί η Daily Mail.

Πώς «φούσκωσαν»

Περιέγραψαν πώς μετά από χρόνια άσκησης σε εξωτερικούς χώρους, βρέθηκαν να στρέφονται στο φαγητό για παρηγοριά και να κοιμούνται τον περισσότερο χρόνο, ενώ ήταν «αιχμάλωτοι» στο ίδιο τους το σπίτι. 

«Πήραμε πολλά κιλά κατά τη διάρκεια του lockdown», είπε ο Roche. «Μόλις χτύπησε η πανδημία, παραγγέλναμε τόνους delivery και μέναμε μέσα. Δούλευα από το σπίτι, οπότε ήταν ένας πολύ καθιστικός τρόπος ζωής». 

Ήρθαν αντιμέτωποι με το πόσο βάρος είχαν πάρει εκείνα τα τρία χρόνια, αφού ο Brendan κέρδισε ένα all inclusive ταξίδι στο Μάουι της Χαβάης μέσω της δουλειάς του, στις αρχές του 2023. «Ξέραμε ότι δεν ήμασταν σε φόρμα για να πάμε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη Γη και να διασκεδάσουμε ανάλογα», εξήγησε η Evans.

Πώς τα «έκαψαν»

Όταν ανέβηκαν εναλλάξ στη ζυγαριά τους, βρήκαν ότι εκείνος ζύγιζε 117 κιλά και εκείνη 102. Η Evans, η οποία πάσχει από διαβήτη τύπου 1, ήξερε τι έπρεπε να τρώει και πέταξε όλο το πρόχειρο φαγητό που κατανάλωνε τακτικά. 

Αντί να ακολουθήσουν μια αυστηρή δίαιτα, εστίασαν στο να τρώνε λιγότερο και να αντικαταστήσουν τα επεξεργασμένα τρόφιμα με άπαχο κρέας, λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Για να μην αισθάνονται στέρηση, η Ashley φρόντιζε να ετοιμάζει πιο υγιεινές εκδοχές από τα αγαπημένα τους φαγητά. 

Αντί για τα παχυντικά Philly σάντουιτς με λιωμένο τυρί και κιμά που λάτρευαν, άρχισαν να τρώνε άπαχες μπριζόλες και γεμιστές πιπεριές. Ο Brendan, από εκεί που το «έριχνε» στα πατατάκια και τα παγωτά τα βράδια, πλέον έτρωγε μόνο ξηρούς καρπούς. Και οι δυο τους βέβαια απείχαν από το αλκοόλ, ενώ σε κάθε delivery περιορίζονταν σε σαλάτες και φυσικούς χυμούς.

Τελικά, μόνο μέσω της αλλαγής δίαιτας, έχασαν ο καθένας τους πάνω από 20 κιλά μέσα σε ένα δίμηνο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA