Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε φέτος το καλοκαίρι στην Κροατία και μαγεύτηκε από τις ομορφιές της χώρας, σημειώνοντας μάλιστα σε ανάρτησή της στο Instagram πως σε αυτό το ταξίδι βρήκε το «καταφύγιό» της.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφερόταν στο Εθνικό Πάρκο λιμνών του Πλίτβιτσε, το οποίο της χάρισε όμορφες εικόνες και αξέχαστες στιγμές.
«Νομίζω ότι σ’αυτό το μικρό καρουζέλ βρίσκεται το καταφύγιό μου για το 2024. Στην Κροατία, στο πάρκο Πλίτβιτσε, στους καταρράκτες, στη φύση που ξάπλωσα και δάκρυσα, στις ρίζες που κρύφτηκα σαν μικρό παιδί, στα βάρη που σήκωσα, στα χιλιόμετρα που περπάτησα, στους διαλογισμούς που έκανα» έγραψε στη λεζάντα.
Η ανάρτηση που έκανε η Ευγενία Σαμαρά
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.