Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Χρήστος Μάστορας μέσα από ανάρτησή του, μετά την εμφάνισή του στο stage του Εθνικού Τελικού της Eurovision, ενώ ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και συντελεστές.
«Η σκηνή ξεκινάει με έναν καλλιτέχνη σε ένα πιάνο να ερμηνεύει τη μελωδία της μοναξιάς του… Στην πορεία όμως σηκώνεται και βρίσκει τον δρόμο του που είναι γεμάτος φως, λάμψη και κυρίως γεμάτος ανθρώπους που χαμογελούν και χορεύουν δίπλα του και μαζί του. Αυτό μου συμβαίνει αυτή την περίοδο και εκτός σκηνής», έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Είμαι μέλος μιας ομάδας σπουδαίων επαγγελματιών αλλά και φίλων, που με χαρά, αφοσίωση και δίψα για νέα πράγματα χαράζουμε κοινή πορεία. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με φροντίζουν τόσο»,
Ο γνωστός τραγουδιστής, στην ίδια ανάρτηση έστειλε ευχή στον Akyla, που ανακηρύχθηκε νικητής της βραδιάς και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision: «Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Akyla», είπε.
Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από βίντεο με στιγμές από το live act του, που «μάγεψε» το κοινό και συγκέντρωσε αποθεωτικά σχόλια στα social media.
- «Έχω πάθει σοκ»: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της τραγουδίστριας που προκάλεσε ζημιές στο Κολωνάκι
- Το εργοστάσιο της «Βιολάντα» στο Μακρυχώρι Λάρισας που μπήκε στο μικροσκόπιο - Βίντεο από drone
- Το «καρφί» του Λάμπρου Κωνσταντάρα για Καπουτζίδη: «Ο υπέροχος κατά τα άλλα Γιώργος κάνει υποδείξεις»
- Παναγιώτης Στάθης: Βούρκωσε όταν ανακοίνωσε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα τον θάνατο της μητέρας του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.