Η Κένταλ Τζένερ ανέβασε την Κυριακή (7/7) σε story στο Instagram ένα παλαιότερο ποστ στο οποίο τη βλέπουμε ξαπλωμένη μπρούμυτα στην ξαπλώστρα να κάνει ηλιοθεραπεία ολόγυμνη και να χαζεύει στο κινητό της.
Μπορεί η ίδια να μη θέλησε να γράψει τίποτα, όμως, κάποιοι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν τη λήψη με κολακευτικά λόγια άσχετα εάν πρόκειται για... υλικό αρχείου.
Βέβαια, δεν έλειψαν και οι followers που αναρωτήθηκαν γιατί η Κένταλ Τζένερ πόσταρε εκ νέου το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αφού όταν το είχε ανεβάσει για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια το καλοκαίρι του 2022, είχε μόλις χωρίσει από τον τότε σύντροφό της, Ντέβιν Μπούκερ.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, αλλά ξαναχώρισε μετά από λίγες εβδομάδες. Τον Φεβρουάριο του 2023 η Κένταλ Τζένερ γνώρισε τον Μπαντ Μπάνι με τον οποίο άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.