Μενού
Η Κιμ Καρντάσιαν σε γκαλά
Κιμ Καρντάσιαν | Richard Shotwell/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Κιμ Καρντάσιαν προχώρησε τελικά σε διακανονισμό με τις επτά οικιακές βοηθούς της, που τη μήνυσαν για απλήρωτους μισθούς και άλλα εργασιακά ζητήματα.

Οι εργαζόμενες κατηγόρησαν τη διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία, για καθυστερήσεις στις πληρωμές, ανεπαρκείς συνθήκες εργασίας και έλλειψη παροχών. Οι εκπρόσωποι της Καρντάσιαν δήλωσαν ότι οι οικιακές βοηθοί προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω τρίτου, απαλλάσσοντάς την, από την άμεση ευθύνη.

Η 43χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας είχε κατηγορηθεί τον Μάιο του 2021 από επτά πρώην υπαλλήλους της, που είχαν εργαστεί στην έπαυλή της στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, ότι καθυστερούσε να τους πληρώσει τους μισθούς τους και ότι τους υπέβαλε σε υποβαθμισμένες συνθήκες εργασίας.

Οι όροι του διακανονισμού παραμένουν αδιευκρίνιστοι, αλλά και τα δύο μέρη συμφώνησαν να επιλύσουν το θέμα μετά την έναρξη συζητήσεων, αποφεύγοντας την προγραμματισμένη δίκη.

Να σημειωθεί ότι παρόμοια αγωγή έχει γίνει και κατά της αδελφής της Κιμ Καρντάσιαν, Κλόε, από μια οικιακή βοηθό, η οποία ισχυρίστηκε παράνομη απόλυση και παραβιάσεις στον χώρο εργασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA